Waarom is de post-hbo opleiding Bouwprocesmanagement de meeste integrale, energieke en actuele opleiding in de branche? Stichting ISSO heeft hierop het antwoord. In een prachtig artikel wordt alumni Michiel de Boer hierover geïnterviewd.

Michiel de Boer: “Wat me aansprak aan de opleiding was dat je met verschillenden mensen zit: aannemers, architecten, de hele bouwkolom. Daarmee sparren en het hele bouwproces bekijken vanuit verschillende perspectieven; dat is heel leerzaam. In de bouw is het nog wel eens een strijd om wie gelijk heeft en hoe een gebouw gebouwd moet worden, maar je moet met z’n allen kijken hoe je het voor iedereen beter kan maken. Dat integrale sprak mij aan. Maar ook de soft skills vond ik heel interessant. Verder wisten de planningstechnieken mij zeer te boeien.”

Lees de gehele publicatie online via: https://lnkd.in/g49Kyrfg

Wat is ISSO?
Stichting ISSO. beter weten, beter bouwen is een open kennisclub voor de bouw- en installatietechniek. Valide kennis ontwikkelen en delen met de professionals is hun kern. Daarnaast is ISSO betrouwbare kennispartner van SKOOB.

ISSO levert kennis in de vorm van praktische kennisproducten, zoals ISSO-publicaties. Met deze kennis geven ze antwoord op allerlei vragen. Ze helpen u om te zorgen voor goede gebouwen, maar ook om te voldoen aan de wet- en regelgeving of nieuwe bouw- en installatietechnieken eigen te maken.