Video’s in de bouw

“Persoonlijk leiderschap vind ik in deze opleiding heel sterk. Deze opleiding in de bouw onderscheidt zich echt met andere opleidingen doordat je zo diep ingaat op hoe iemand in het vak staat en hoe die reageert op omstandigheden. Echt risico leiderschap, ook naar anderen toe. En dan vind ik vooral het vak Soft Skills – waarvan ik eerst dacht ‘dat zie ik dan wel en dat komt wel goed’ – dát vak vind ik toch echt wel een meerwaarde van de opleiding Bouwprocesmanagement.”

Linda Kamphuis, Trebbe

“Wat ik bij SKOOB erg sterk vind, is dat je op een brede en integrale manier leert denken en kijken naar een project. Je ziet namelijk dat een project steeds ingewikkelder wordt met veel disciplines en techneuten die op hun eigen onderdeel gespecialiseerd zijn. Dan is het juist belangrijk om iemand verantwoordelijk te maken voor het totale proces. Zo kun je het eindresultaat behalen dat je van tevoren met elkaar in gedachten hebt. Dat is uiteindelijk het belangrijkste.”

Remi van der Pol, Van Wijnen

“Ik beveel deze post-hbo opleiding Bouwprocesmanagement zeker aan. Het is voor mij als installateur een leuke kijk in de aannemerij. En uiteindelijk geeft het zowel op professioneel vlak als op persoonlijk vlak een enorme verdieping.”

Ralph, Senior projectmanager bij Giesbers Installatiegroep

“Ik heb de opleiding ervaren als een zeer welkome ervaring voor mijn persoonlijke ontwikkeling. Zowel het theoretische deel als het praktische deel van de bouwkunde en alles wat er omheen komt kijken. Dus zeer aan te raden deze opleiding Bouwprocesmanagement.”

Bart, Planvoorbereider/Calculator bij Coen Hagedoorn Bouwgroep

“Wat ik terughoor, is dat de opleiding die jullie doen als SKOOB, mooi aansluit bij de vraag binnen ons bedrijf, binnen de vragen binnen de bedrijfstak en de interactie tussen de bedrijven. Wij voelen ons nog steeds thuis binnen de gekozen opleiding die door jullie wordt gegeven.”

Cor Simons, Regiodirecteur Van Wijnen West

“Een collega van mij zit al in de nieuwe jaargang. Ik heb hem verteld over de opleiding en hoe ik het ervaren heb. Naar aanleiding daarvan heeft hij zich ingeschreven voor deze post-hbo opleiding Bouwprocesmanagement.”

Edwin, Projectleider bij Cosis

“Ik kreeg veel energie van de colleges en gastcolleges omdat de docenten met passie en enthousiasme vertelden over hun onderwerp.”

Bart, Hoofduitvoerder bij Van Wijnen Rosmalen

“Het leukste aan de opleiding vind ik echt de ontwikkeling op persoonlijk vlak, de soft skills. Daar heb ik echt het meeste aan gehad.”

Joey, Hoofduitvoerder bij Van Wijnen

“Een collega van mij zit al in de nieuwe jaargang. Ik heb hem verteld over de opleiding en hoe ik het ervaren heb. Naar aanleiding daarvan heeft hij zich ingeschreven voor deze post-hbo opleiding Bouwprocesmanagement.”

Simon, Projectleider bij Giesbers InstallatieGroep

“Het is een hele brede opleiding. Er zit van alles in, van BIM tot conflictgesprekken, tot en met persoonlijke ontwikkeling. Het is een heel breed palet wat je voorgeschoteld krijgt. En dat maakt deze opleiding vooral heel leuk.”

Dennis, Projectcoördinator bij Era Contour

“Het meest geleerd? Ik denk dat het niet eer doet aan de opleiding om maar 1 ding te noemen. Het is echt een verbreding van de kennis die je nodig hebt om als bouwprocesmanager in de bouw op een goede manier te kunnen functioneren.”

Alex, Projectcoördinator bij Era Contour