Wie nu deelneemt aan de opleiding Bouwprocesmanagement – die start in januari 2022 – betaalt geen €9.250, maar €7.950 exclusief btw. Er is nog een aantal plekken vrij voor deze prachtige opleiding waardoor u klaar bent voor de toekomst van de bouw.

Hajé van Egmond, kerndocent en cursus leider SKOOB, legt uit: “Als Stichting bieden we de opleidingen aan tegen kostprijs. Daarbij organiseren we veel lessen op projectlocaties van onze deelnemers, wat meteen een prachtige kans is om de lessen te toetsen aan de praktijk.”

Jan Pieter van Dalen, kerndocent en bestuurssecretaris van SKOOB, vult aan: “Niet alleen qua inhoud optimaliseert en vernieuwt SKOOB, maar ook qua organisatie. We kiezen voor korte lijnen en met colleges op projectlocaties. Iets dat aanspreekt en niet meer kost, maar juist meer oplevert, namelijk verbinding en actualiteit! Ook daardoor kunnen we de opleiding tegen een scherp tarief aanbieden.”

Meerwaarde
Wat is de meerwaarde van de opleiding #Bouwprocesmanagement? Van Dalen: “Je hebt de kracht tussen enerzijds je persoonlijke ontwikkeling en anderzijds die diepgaande technische kennis die we vanuit veel praktijkervaring brengen. Deze kennis kun je leren toepassen als #bouwprocesmanager. Dus je hoeft niet alles te weten, maar je krijgt wel van specialisten de juiste aanknopingspunten aangereikt op het gebied van bijvoorbeeld #constructieve #veiligheid, #duurzaamheid en #sustainability. Dus je krijgt vanuit veel inhoud, de juiste punten aangereikt waarmee je verder kunt als bouwprocesmanager.”

Persoonlijke ontwikkeling
Alumni Bart, hoofduitvoerder bij Van Wijnen, vertelt: “Wat ik het meest geleerd heb? Ik kan niet 1 specifiek ding eruit pakken omdat ik zoveel verschillende gastcolleges heb gehad. Het is al wel vaker gezegd, maar de colleges en de gesprekken met Erik Faasen over je persoonlijke ontwikkeling, daar heb ik wel heel veel van geleerd. Maar dan doe ik daar weer andere gastcolleges te kort mee want iedereen had wel een apart iets wat me bij is gebleven.”

Wat anderen vinden
Wat vinden onze studenten verder zo leuk aan de opleidingen van SKOOB? En wat hebben ze het meest geleerd? Bekijk de verrassende antwoorden van onze studenten in deze video: