Investeren in mensen is investeren in de toekomst: de Stichting Kennisoverdracht, Onderzoek en Ontwikkeling Bouwprocesmanagement (SKOOB) leidt al bijna 15 jaar actief professionals op tot bouwprocesmanager. Ook Unica vindt opleiding en ontwikkeling belangrijk en is al jaren nauw betrokken bij SKOOB. Dik Geelen, directeur procurement & supply chain bij Unica, zit in het bestuur van de stichting. Ieder jaar wordt door medewerkers van Unica deelgenomen aan de diverse opleidingen van SKOOB: de post hbo-opleiding Bouwprocesmanagement, de opleiding Prefab, modulair en industrieel bouwen én de training Interne kwaliteitsborging.

Charlotte Philips (programmamanager Digitaliseren en Operations bij Unica Building Projects) en Harry Nieman (bestuursvoorzitter van SKOOB) hebben op 2 juli 2024 de overeenkomst getekend in het bijzijn van de huidige leergang post hbo-opleiding SKOOB Bouwprocesmanagement.

Charlotte Philips: “De opleidingen van SKOOB zijn een zeer welkome aanvulling op het opleidingen pakket binnen Unica. Ze zijn behapbaar naast het werk en het runnen van een gezin. Je ziet hoe het anders kan door de vele bedrijfsbezoeken. Cursisten denken na over het verbeteren van samenwerking in de keten en breiden zo kennis én hun netwerk uit.”

Unica en SKOOB willen de samenwerking verder versterken en dat is benadrukt met het ondertekenen van deze langdurige partnerovereenkomst. Sámen investeren in professionals die de wereld duurzamer en mooier maken!

Michiel de Boer Manager Projecten van UBP Zwolle over zijn deelname aan de opleiding SKOOB Bouwprocesmanagement: “Door soft skills ben ik veel effectiever geworden in mijn werk.”