Testimonials

Opleidingen in de bouw bij SKOOB

Izzet Altuntas, Giesbers

“Voor mij persoonlijk heeft de opleiding geleid tot een bredere visie en een andere kijk op processen, techniek en kwaliteit, wat ook past binnen de ontwikkeling van de bouwwereld. Het mooiste compliment kwam wat dat betreft laatst van een opdrachtgever, die vertelde dat dit nieuwe werken precies is wat ze al jaren zoeken.”

Lees waarom Izzet energie krijgt van deze opleiding in de bouw
Michiel de Boer, Unica

“Wat me aansprak, was dat je met verschillende mensen zit: aannemers, architecten, de hele bouwkolom. En dan daarmee sparren en het hele bouwproces bekijken. De verschillende perspectieven en waar lopen zij tegenaan. Dat is heel leerzaam. In de bouw is het nog wel eens een strijd om wie gelijk heeft en hoe een gebouw gebouwd moet worden, maar je moet met z’n allen kijken hoe je het voor iedereen beter kan maken. Dat integrale sprak mij aan.”

Lees waarom Michiel voor deze opleiding heeft gekozen
René Flikweert, Van Wijnen West in Dordrecht

“De combinatie van concrete projecten en de persoonlijke coaching maakte het voor mij tot een perfecte opleiding. De nieuwste kennis en inzichten worden aan de hand van actuele projecten gepresenteerd. Daarna ga je de lesstof in teamverband toepassen en oefenen in concrete opdrachten, zodat het herkenbaar is en echt gaat leven.”

Lees het hele interview waarom René soft skills onmisbaar vindt
Portretfoto Susan Eggink-Eilander

“Via de dagelijkse praktijk van de gastdocenten van de opleiding en door de diversiteit aan deelnemers zit deze opleiding heel dicht op de actualiteit. Je zit niet met z’n allen in een zaaltje een boek door te nemen, er zijn juist continu gesprekken over projectcasussen en excursies in de praktijk en op locatie bij de deelnemers. Daardoor is er veel meer bijvangst dan bij andere opleidingen.”

Susan vertelt dat er geen concurrent is van deze opleiding in de bouw

“Buiten de bouw heb je ook wel opleidingen over procesmanagement, integraal samenwerken en persoonlijke ontwikkeling, maar die opleidingen hebben dan geen focus op de bouw. Dat vind ik sterk aan deze opleiding. Het complete mét een focus op de bouw. En die persoonlijke ontwikkeling, dat is heel belangrijk geweest achteraf, dat heb ik echt uit de opleiding meegenomen.”

Lees het hele interview wat Jeroen aansprak in de opleiding
Michiel de Boer, Unica

“Het leereffect is absoluut groter dan alleen mijn eigen projecten. Zo werkten we bij Unica al langer met LEAN, maar we hebben nu echt een verdieping kunnen aanbrengen. Binnen Unica zijn we op LEAN-gebied, en ten aanzien van Procesmanagement ook een koploper. En daar hebben de kennis en inzichten uit de opleiding zeker bij geholpen.”

Lees hoe Michiel effectiever is geworden als manager in de bouw