‘Maatschappelijke uitdagingen vragen om een bouwproces van industrialisatie’. Met dit thema organiseert SKOOB op 9 mei een symposium dat inzicht biedt in de unieke uitdagingen om de ambities op het gebied van duurzaamheid, milieu en opschaalbaarheid van de bouwproductie te verenigen. En daar is een goed proces én de keuze voor industrialisatie een absolute voorwaarde!

Het symposium vindt plaats op dinsdag 9 mei 2023 van 12:30 – 17:00 uur.  Het wordt gehouden in conferentiecentrum Drakenburg in Baarn. De entreeprijs is gratis en er is plek voor maximaal 100 deelnemers. Vol = vol, dus boek jouw deelname snel!

Symposium

SKOOB organiseert jaarlijks een kennisintensieve bijeenkomst met een wetenschappelijk karakter: het symposium. Op deze kennismiddag verzorgen inspirerende sprekers en docenten van SKOOB lezingen over de nieuwste ontwikkelingen op een bepaald gebied. Dit jaar word je geïnspireerd door de volgende sprekers en hun lezingen:

Peter Kuindersma

Profielfoto Peter Kuindersma - Kerndocent Innovatie

Lezing: ‘We zijn in transitie! Beseffen we dat?’
Door dagvoorzitter Peter Kuindersma. Innovator / systems integrator, directeur Ingenii Bouwinnovatie en kerndocent Innovatie SKOOB.

Dorien Staal

Portretfoto van Dorien Staal - directeur van Voorbij Prefab

Lezing: ‘CO2-arm beton in een geïndustrialiseerde prefab fabriek’
Door Dorien Staal. Directeur van Voorbij Prefab en voorzitter van de Betonvereniging

Dick van Ginkel

Dick van Ginkel

Lezing: ‘Houtbouw en biobased bouwen’
Door Dick van Ginkel. Technisch innovatie Manager bij TBI WOONlab.

Henk Jan Nieuwenhuis

Portretfoto Henk Jan Nieuwenhuis

Lezing: ‘Digitale prefab fabriek’
Door Henk Jan Nieuwenhuis. Algemeen directeur van Profity – BIM4Production.

Het doel van het symposium is het uitwisselen van kennis, het discussiëren met collega’s uit de gehele bouwketen, het onderhouden en opdoen van nieuwe en bestaande contacten. Tijdens de kennismiddag wordt de gelegenheid gegeven om te luisteren, nieuwe inzichten op te doen en is er ruimte om met elkaar te netwerken onder het genot van een lunch en een borrel.

Programma overzicht

Waarom SKOOB?

SKOOB brengt al meer dan tien jaar samenwerking tussen bouwbedrijfsleven, installatie-branche én hogescholen tot stand, en voegt kennis en ontwikkeling toe op het gebied van bouwprocesmanagement. Dit doet de stichting door middel van opleidingen en het organiseren van een jaarlijks symposium.

SKOOB wil zichzelf blijven ontwikkelen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, technische innovaties én procesmanagement. Zo investeert SKOOB blijvend in mensen die de ambitie hebben om de bouw beter te maken!

Wil je op de hoogte gehouden worden over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van bouwprocesmanagement? Volg ons dan via onze LinkedIn-pagina.