Wist u dat onze studenten SKOOB gemiddeld waarderen met een 7,5+? En dat de module Soft Skills zelfs beoordeeld wordt met een 8,5+? In onze gloednieuwe brochure leest u over onze opleidingen post-hbo Bouwprocesmanagement en Interne Kwaliteitsborging (IKB). Onze opleidingen zijn een waardevolle investering in uzelf, in uw werknemer en daarmee ook in uw onderneming.

Start nieuwe leergang

Op 3 november 2020 start een nieuwe leergang post-hbo Bouwprocesmanagement. Voor deze CPION geaccrediteerde opleiding geldt een numerus fixus. Op dit moment is er nog een beperkt aantal plekken beschikbaar. Dus schrijf uzelf gauw in via https://www.skoob.nl/inschrijven. Zo bent u verzekerd van een plaats in de nieuwe leergang.

Interne kwaliteitsborging (IKB)

De opleiding Interne Kwaliteitsborging (IKB) geeft u inhoudelijk zicht op de veranderingen die door de Wet Kwaliteitsborging voor het Bouwen (WKB) gaan plaatsvinden. U wordt voorbereid om klaar te zijn voor de toekomst voor het aantoonbaar bouwen. Zorg dat uw organisatie hier klaar voor is!

Persoonlijke toelichting

Wilt u als bedrijf een persoonlijke toelichting ontvangen over onze opleidingen? Wij komen graag naar u toe. Een digitale ontmoeting behoort ook tot de mogelijkheden! Neem contact met ons op via info@skoob.nl.

Voorkant van de brochure