SKOOB bestaat ruim 10 jaar en dit heugelijk feit willen we graag samen met jou vieren. Daarom organiseren wij op 10 mei 2022 het jubileumcongres ‘Met digitalisering meer bouwkwaliteit?!’

Het programmaoverzicht is inmiddels al bekend. Tijdens deze kennismiddag word je geïnspireerd door thema’s als: Het belang van digitalisering, Digitalisering in de ontwerpfase, BIM-model als motor voor het bouwproces, Van file naar factory en Digitalisering in houding en gedrag.

Early Bird korting

Wie vóór 1 april 2022 boekt, ontvangt een korting van 25% op de entreeprijs van €124. Deze prijs is inclusief boek, lunch en netwerkborrrel.

Voor wie?

Het symposium is bedoeld voor projectleiders, werkvoorbereiders, directeuren van middelgrote bouwbedrijven, project-, kwaliteits- en risicomanagers. Uiteraard is iedereen welkom die zich wil laten inspireren door deze thema’s. Na afloop is er aansluitend een netwerkborrel.

Programma overzicht

Programma overzicht jubileumcongres 'Met digitalisering meer bouwkwaliteit?!'

Wilt u op de hoogte gehouden worden over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van bouwprocesmanagement? Volg ons dan via onze LinkedIn-pagina.