SKOOB bestaat 10 jaar en dit heugelijk feit willen we graag samen met u vieren. Daarom organiseren wij op 29 september 2021 het jubileumcongres ‘Met digitalisering meer bouwkwaliteit?!’

Het programmaoverzicht is inmiddels al bekend. Tijdens deze kennismiddag wordt u geïnspireerd door thema’s als: Het belang van digitalisering, Digitalisering in de ontwerpfase, BIM-model als motor voor het bouwproces, Van file naar factory en Digitalisering in houding en gedrag.

Early Bird korting

Wie vóór 30 augustus 2021 boekt, ontvangt een korting van 15% op de entreeprijs van €115. Deze prijs is inclusief boek, lunch en netwerkborrrel.

Meld u nu online aan en ontvang uw korting

Voor wie?

Het symposium is bedoeld voor projectleiders, werkvoorbereiders, directeuren van middelgrote bouwbedrijven, project-, kwaliteits- en risicomanagers. Uiteraard is iedereen welkom die zich wil laten inspireren door deze thema’s. Na afloop is er aansluitend een netwerkborrel.

Programma overzicht

Programma overzicht symposium 'Met digitalisering meer bouwkwaliteit?!'
Download hier de Algemene Voorwaarden

Wilt u op de hoogte gehouden worden over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van bouwprocesmanagement? Volg ons dan via onze LinkedIn-pagina.