Investeren in mensen is investeren in de toekomst: de Stichting Kennisoverdracht, Onderzoek en Ontwikkeling Bouwprocesmanagement (SKOOB) leidt al bijna 15 jaar actief professionals op als bouwprocesmanager. JAJO hecht veel waarde aan persoonlijke ontwikkeling. Als algemeen directeur Wonen binnen JAJO is Louis Camps daarom recentelijk toegetreden tot het bestuur van SKOOB. Diverse JAJO-medewerkers gaan deelnemen aan opleidingen van SKOOB: de post-hbo opleiding Bouwprocesmanagement, de opleiding Prefab, modulair en industrieel bouwen én de training Interne kwaliteitsborging.

JAJO steunt de impuls die op het gebied van bouwprocesmanagement uitgaat en wil graag samen met SKOOB investeren in professionals die de wereld duurzamer en mooier maken.

“We zijn verheugd om onze samenwerking met SKOOB aan te kondigen en om onze betrokkenheid bij de ontwikkeling van professionals in de bouwsector te benadrukken. Bij JAJO geloven we sterk in het belang van voortdurende educatie en groei, en we zijn ervan overtuigd dat samenwerking met SKOOB ons zal helpen om deze visie te realiseren. Door professionals op te leiden in bouwprocesmanagement dragen we bij aan een duurzamere en mooiere toekomst voor de bouwsector en de samenleving als geheel.” – Louis Camps, Algemeen directeur Wonen bij JAJO.