Wij kijken terug op een geslaagde middag van ons symposium ‘Maatschappelijke uitdagingen vragen om een bouwproces van industrialisatie’ dat plaatsvond op 9 mei 2023 in Conferentiecentrum Drakenburg, Baarn. Wat hebben we genoten van inspirerende sprekers, enthousiaste deelnemers en nieuwe inzichten.Het was fijn om deze middag te organiseren en te merken wat ons bindt: gezamenlijk invulling geven aan (industriële) oplossingen om de maatschappelijke uitdagingen van deze tijd aan te kunnen! Wij bedanken u dat u deze dag tot zo’n succes hebt gemaakt!

De belangrijkste inzichten hebben we speciaal voor u samengevat in een white paper.

Peter Kuindersma, directeur en innovator bij Ingenii Bouwinnovatie, trapte als dagvoorzitter het symposium af met een oproep: “Beseffen we voldoende dat de sector in transitie is?”

Dorien Staal, directeur Voorbij Prefab B.V. Prefab en voorzitter van de Betonvereniging, sprak over de ontwikkelingen van CO2-arm beton in een geïndustrialiseerde prefab fabriek. Dick van Ginkel Technisch Innovatiemanager bij TBI WOONlab, ging dieper in op houtbouw en biobased bouwen.

Henk Jan Nieuwenhuis, algemeen directeur van BIM4Production nam ons ten slotte mee in zijn visie op de digitale prefab fabriek, een huis dat van zichzelf is!

SKOOB-congres volgend jaar: 14 mei 2024

Hierbij laten wij u alvast weten dat wij volgend jaar een congres willen organiseren. Wij hebben de datum al vastgelegd: 14 mei 2024, wederom in Conferentiecentrum Drakenburg. Houd daarom deze dag vrij in uw agenda! We gaan dan weer voor een boeiend en actueel programma op het gebied van Bouwprocesmanagement.

Fotoreportage

Wij hebben ook een fotoreportage gemaakt van ons jubileumcongres. Zo kunt u nagenieten van een sfeerimpressie met de mooiste momenten van de inspiratiemiddag.