Deelnemers van de post-hbo opleiding Bouwprocesmanagement vierden op 6 juli feest. Op deze zonnige middag ontvingen ze hun CPION erkende diploma uit handen van bestuursvoorzitter Harry Nieman. Maar ze ontvingen niet alleen een diploma dat van waarde is voor hun carrière in de bouw. Ook hun persoonlijke groei heeft een enorme impuls gekregen. En daarmee is deze opleiding ook van meerwaarde voor het bedrijf waar ze dagelijks aan bouwprojecten werken.

Het junglepad

De feestelijke afsluiting werd gecombineerd met een actieve uitdaging: het Junglepad. Onder begeleiding van kerndocent Erik Faasen van Soft Skills legden de deelnemers een parcours af in het bos. Hierbij kregen ze een prachtige uitdaging mee: samenwerken.

De deelnemers kregen de opdracht om als team over obstakels en hindernissen te klimmen. Hierbij moeten ze elkaar helpen. Als extra last kregen de deelnemers een houten balk mee. Deze mocht tijdens het hele parcours de grond niet raken. Dat leverde natuurlijk een mooie dynamiek op tussen de deelnemers onderling.

(Tekst gaat door onder de foto’s.)

Geweldige barbecue

Na het actieve Junglepad volde de diploma uitreiking met ruimte voor ontspanning en een drankje. (Zie hier de fotoreportage van de diploma uitreiking.) De inleidende presentaties werden verzorgd door kerndocenten Jan Pieter van Dalen en Hajé van Egmond. Daarna volgde de groepsfoto van leergang 7 van de post-hbo opleiding Bouwprocesmanagement.

(Tekst gaat door onder de foto’s.)

Ruimte voor ontspanning

Dus na een jaar lang hard werken dat bestond uit een assessment/tweedaagse, coachgesprekken en 25 inspirerende bijeenkomsten inclusief maaltijd, werden de deelnemers beloond met een feestelijke afsluiting bij Landtgoed Heino. Een mooi verzorgde locatie met hapjes & drankjes en na afloop een geweldige barbecue voor de innerlijke mens.

Voor ons is deze afsluiting geen definitief afscheid. We blijven jullie volgen in jullie ontwikkeling en we houden ons contact warm. Jullie zijn de bouwprocesmanagers van de toekomst want door te investeren in jezelf, verander jij de bouw!