Wat een prachtig feest hebben we gevierd met deze SKOOB-diploma uitreiking! We zijn ontzettend trots op onze deelnemers van de post-hbo opleiding Bouwprocesmanagement. Wat hebben ze hard gewerkt voor deze felbegeerde CPION gecertificeerde diploma. De getuigschriften zijn feestelijk uitgereikt door SKOOB-bestuursvoorzitter Harry Nieman.

We hebben extra ons best gedaan voor een feestelijke afsluiting. Daarbij heeft Landtgoed Heino ons fantastisch geholpen. Een mooi verzorgde locatie met aandacht voor de innerlijke mens zoals heerlijke hapjes & drankjes.

Voor ons is deze afsluiting geen definitief afscheid. We blijven jullie volgen in jullie ontwikkeling en we houden ons contact warm. Jullie zijn de bouwprocesmanagers van de toekomst want door te investeren in jezelf, verander jij de bouw!

We doen de hartelijke felicitaties aan:
Ruud Alderliesten van VORM HoldingAlex Kouwenhoven van ERA ContourMartijn Harthoorn van Dura VermeerKevin Alblas van ERA Contour, Jeroen van Dompseler van Aalberts bouw, Ellen Punt-Groot van HeijmansJos Muijselaar van Van WijnenWesley Mulder van ERA Contour, Mart van de Woestijne van ERA Contour, Robin Schroën van Bouwbedrijf SchroenJeroen Gerrets van Van Wijnen, Patrick van ’t Klaphek van Coen Hagedoorn BouwgroepKoen Eertink van ADS Groep, en Frank van Hooff van Vorm.

Houd deze website in de gaten! Binnenkort delen we de fotoreportage en de aftermovie van deze feestelijke diploma-uitreiking!

Groepsfoto | SKOOB leergang 8 | Post-hbo-opleiding Bouwprocesmanagement

#skoob #bouwprocesmanagement #diploma #opleiding #bouwenaanjetoekomst #bouwprocesmanager #investeerinjezelf #bouwprocesmanagers