Wij kijken terug op een geslaagde middag van het symposium ‘Risicoleiderschap in de bouw’. Onderaan deze pagina treft u de downloadbare presentaties aan van de sprekers en kunt u de aftermovie zien. Wij hebben genoten van enthousiaste deelnemers, nieuwe inzichten en boeiende sprekers. Het was fijn om deze middag te organiseren en te merken wat ons bindt: hart voor de bouw en risico-eigenaarschap in de praktijk brengen. Wij bedanken u dat u deze dag tot zo’n succes hebt gemaakt!

Symposium volgend jaar: 12 mei 2020

Hierbij laten wij u alvast weten dat wij ook volgend jaar een symposium willen organiseren. Wij hebben de datum al vastgelegd: 12 mei 2020, wederom in Conferentiecentrum Drakenburg. Houd daarom deze dag vrij in uw agenda! We gaan dan weer voor een boeiend en actueel programma op het gebied van Bouwprocesmanagement. En natuurlijk voor de uitreiking van de scriptieprijs!

Wij hebben een aftermovie gemaakt van het symposium. Zo kunt u nagenieten van een sfeerimpressie met de mooiste momenten van de inspiratiemiddag. Bekijk hieronder de video: